Sign In

Sale Starts from €407,631.00

2+1 Apartment in Bueyuekcekmece, Istanbul, Turkey

Bueyuekcekmece
Object ID: 73479209
  • 2+1
    Rooms
  • 2023
    Year Built
  • 265 m² sq ft

Description

Siz de İstanbul’u görmezden gelemediniz mi? Yedi Tepe, rüya gibi Boğaz, Galata Kulesi ve denizi kendi ruhuyla dolduran…

5 yıldızlı bir tatil beldesinde cam kenarında kahvenizden bir yudum aldığınızı ve gün batımını izlediğinizi hayal edin. Bunu hak ettin, değil mi?

Neden bu projeye yatırım yapıyorsunuz?

Bildiğin şehir hayatı bitti. Bu proje size bir şehir hakkında hayal edebileceğiniz her şeyi sunuyor, berbat trafiğini ve kalabalığını dışarıda bırakıyor. Odaklanmanız gereken şey, siz ve bu proje, en iyisini hak ettiğiniz için başka hiçbir şeyin yetmeyeceğinden emin olmak için tasarlanmış bu projedir.

İstanbul Havalimanı’na 20 dakika, E5 karayoluna 5 dakika.. Artık trafiği takip etmenize gerek yok. Şu andan itibaren, her şey seninle ilgili.

1+1’den 5.5+1’e kadar değişen seçenekleriyle bu proje sizleri ağırlamak ve yaşatmak için burada. 52.000 m²’lik alanı kullanan bu proje, Epicurean yaşam kavramını yeniden tanımlıyor; 7/24 güvenlik, resepsiyon, temizlik ve teknik hizmetleri ile bölgenin ilk golf sahası, Türk Hamamı (Hamam), Aquapark, Gündüz Bakım ve Fitness Salonu, Çok Amaçlı Stüdyo Alanı, Güneşlenme Terası ve Yürüyüş ile yeni evinizde.

Parçalar ve daha fazlası. En hafif tabirle son tarihi yatırım fırsatı.

Bu proje aradığınız en parlak yıldız, tecrübe olduğu için değerini asla kaybetmeyecek bir proje. Bunu kendi deneyiminiz haline getirin.
Verified Listing

Booking

Have a coupon?
This coupon was added
Login to Book

Message Vendor

    Preferred contact method